Rakastamme kylttejä

30 vuoden kokemus puusepänalalta takaa, että useimmat kyltteihin liittyvät asiat ovat meillä hallussa. Valmistamme kylttejä ja infotauluja ulkoilualueille, vaellusreiteille ja kansallispuistoihin. Teemme myös pihakylttejä, numerokylttejä ja mainoskylttejä, jotka saavat juuri sinun yrityksesi erottumaan joukosta. Asiakkaisiimme kuuluu niin kuntia ja valtion viranomaisia kuin yhdistyksiä, yrityksiä ja yksityishenkilöitäkin.

Suurimman osa tuotteista valmistamme puusta. Käytämme enimmäkseen lämpökäsiteltyä puuta, joka on peräisin hyvinhoidetuista metsistä. Voit tilata myös metalli- tai muovikylttejä. Erilaiset muovimateriaalit soveltuvat erityisesti 3D-tehosteita sisältäviin ulkokyltteihin. Riippukylttimme ovat yritysten suosiossa ja toimitamme myös eri materiaaleista valmistettuja infokylttejä toimistoihin ja julkisiin rakennuksiin. Verkkokaupasta löydät koko valikoimamme. Teemme myös CNC-työstöä alihankintana.

Kylttien ammattilainen Kylttipaja on toiminut puusepänalalla vuodesta 1991 ja kylttejä olemme valmistaneet vuodesta 2009 lähtien. Yritys sijaitsee Luodossa Suomen länsirannikolla. Palvelemme sinua sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tarvitsetko uusia kylttejä? Autamme mielellämme. Yksikään kyltti ei ole liian pieni. Eikä liian iso.