Vi älskar skyltar.

Efter 30 år i snickeribranschen har vi koll på det mesta i skyltväg. Vi tillverkar skyltar och informationstavlor till friluftsområden, vandringsleder och nationalparker. Men också gårdsskyltar, nummerskyltar och reklamskyltar som gör att just ditt företag sticker ut i mängden. Bland våra kunder finns allt från kommuner och statliga myndigheter till föreningar, företag och privatpersoner.

Vi gör det mesta i trä. Oftast värmebehandlat virke från välskötta skogar. Men du kan också beställa skyltar av metall eller plast. Speciellt utomhusskyltar med 3D-effekter gör sig bra i olika plastmaterial. Våra hängskyltar är omtyckta av företag, och vi levererar även infoskyltar i olika material till kontor och offentliga byggnader. I webbshopen hittar du hela vårt sortiment. Vi utför även CNC-bearbetning som underleverantörsarbete.

Skyltproffset Kylttipaja har varit verksamt inom snickeribranschen sedan 1991, och vi har tillverkat skyltar sedan 2009. Företaget finns i Larsmo på den finska västkusten, och vi betjänar dig både på svenska och finska.

Behöver du nya skyltar? Vi hjälper gärna till. Ingen skylt är för liten. Eller för stor.